Vrij om
te huren
alle
woningen
zijn
verhuurd

Op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich ooit vestigde groeit een bijzondere woonwijk; De Noorderstreek. Een ideale leefplek voor je eigen thuis. Sfeervol en beschut als een dorp aan de rand van de stad.

De nieuwe woonwijk omvat NAAST KOOPWONINGEN OOK 76 'vrije sector' huurwoningen vanaf EUR 860 per maand.

een type woning dat je zeker ligt

De 76 vrije sector huurwoningen hebben een oppervlakte van circa 111-117 m2. Elke woning heeft een tuin met schuur en voldoende parkeergelegenheid. De woningen met een kwalitatieve en hoogwaardige uitstraling hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer. Op het dak van de woningen worden zonnepanelen geplaatst.

Leef nu

Dichtbij de stad

De Noorderstreek wordt een bijzondere woonwijk in Tilburg, op de grens van het centrum en Tilburg-Noord, op het voormalig Verbuntterrein. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad.

Leef nu

Rust en ruimte

Op nog geen 10 minuten van de levendigheid in het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Een plek om lekker op jezelf te kunnen zijn of juist te genieten met Noorderstrekers onder elkaar.

Leef nu

76 huurwoningen

De 76 vrije sector huurwoningen hebben een oppervlakte van circa 111-117 m2. Elke woning heeft een tuin met schuur. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerhoven en aan de straatzijde. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een volledig ingerichte keuken, voorzien van inbouwapparatuur, en een volledig ingerichte badkamer. De woningen zijn energiezuinig en standaard uitgerust met zonnepanelen.