STEL EEN VRAAG

Heb je een vraag, stel die dan gerust. Kijk eerst even of je vraag niet al gesteld is. Dat zie je eenvoudig hieronder.

 • ik wil huren in de Noorderstreek. Wat moet ik doen?
  De gehele inschrijving verloopt online. Je logt je in en doorloopt alle stappen, uploadt verschillende documenten, kiest je voorkeur woning en rondt de inschrijving af. Ondervind je hinder tijdens het inschrijven, neem dan contact op met vb&t verhuurmakelaars

  Inschrijfprocedure & toewijzing
  Aan de hand van de gestelde inkomenseis, de beschikbaarheid én de uitkomst van je persoonlijke credit-check kun je in aanmerking komen voor een woning van de Noorderstreek.
  Alle voltooide inschrijvingen die zich binnen de inschrijfperiode hebben ingeschreven, worden gelijk behandeld en dus niet op volgorde van binnenkomst. Bij meerdere kandidaten op eenzelfde woning zal de toewijzing plaatsvinden op basis van loting. Wij adviseren je derhalve om zoveel mogelijk voorkeurwoningen op te geven.

  Tekenen huurovereenkomst
  Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan vragen wij je deze – eveneens online - te accepteren. Als je de woning hebt geaccepteerd, dan zal met jou een huurovereenkomst getekend worden op het kantoor van de verhuurmakelaar. En dan is de woning van jou en kan je beginnen met plannen, organiseren, inrichten en showen aan je vrienden en familie.
 • wat zijn de inkomeneisen om te huren?
  Om in aanmerking te komen voor een huurwoning worden de volgende toewijzingscriteria gehanteerd:
  • Je bruto maandinkomen dient 4 keer de maandhuur te bedragen (3,5 keer is bespreekbaar). Vakantiegeld en vaste toeslagen worden meegeteld.
  • Het inkomen van je partner wordt voor een derde meegeteld. Bij kandidaten die beide een AOW ontvangen, kunnen beide inkomens voor 100% meegeteld worden.
  • Je dient te beschikken over een arbeidscontract van minimaal één jaar. Nul-uren-contracten en contracten via een uitzendbureau kunnen niet meegeteld worden. Contracten via een detacheringsbureau worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden.
  • Zijn eerder genoemde punten niet op uw situatie van toepassing, maar heb je eigen vermogen? Eigen vermogen vanaf € 50.000,- wordt meegeteld. Naast dit eigen vermogen dient er altijd een vast inkomen te zijn.
 • wat is de minimale huurtermijn?
  Je huurt voor minimaal 1 jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Na de minimale huurperiode kun je de huur maandelijks beëindigen (1 maand opzegtermijn). Je kunt de huur niet halverwege de maand beëindigen, alleen aan het einde van de betaalperiode.
 • zijn er nog andere kosten dan alleen de huur?
  Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. En voor de eengezinswoningen zijn er geen servicekosten van toepassing. Voor de nutsvoorzieningen (stadswarmte, elektra en water) moet je zelf een contract afsluiten.
 • wanneer wordt mijn woning opgeleverd?
  Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2016 opgeleverd. Dit is een prognose en sterk afhankelijk van de bouwwerkzaamheden.
 • zit er een parkeerplaats bij de woning?
  Nee, maar er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 • hoe wordt mijn woning opgeleverd?
  De woningen worden met een keuken en badkamer afgewerkt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur met onder andere een vaatwasser, combi-magnetron, inductie kookplaat, koel-vriescombinatie en een afzuigkap. De badkamers hebben per woningtype een wisselende indeling, maar zijn allemaal voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, bad, wand- en vloertegelwerk en een brede wastafel.
Toch nog een vraag?
vb&t verhuurmakelaars
Patricia Goudswaard
Inge Lewandowski
088 545 46 45

Leef nu

Dichtbij de stad

De Noorderstreek wordt een bijzondere woonwijk in Tilburg, op de grens van het centrum en Tilburg-Noord, op het voormalig Verbuntterrein. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad.

Leef nu

Rust en ruimte

Op nog geen 10 minuten van de levendigheid in het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Een plek om lekker op jezelf te kunnen zijn of juist te genieten met Noorderstrekers onder elkaar.

Leef nu

76 huurwoningen

De 76 vrije sector huurwoningen hebben een oppervlakte van circa 111-117 m2. Elke woning heeft een tuin met schuur. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerhoven en aan de straatzijde. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een volledig ingerichte keuken, voorzien van inbouwapparatuur, en een volledig ingerichte badkamer. De woningen zijn energiezuinig en standaard uitgerust met zonnepanelen.