kies je woning nu in verhuur

oplevering vanaf dec 2016

Leef Nu is niet voor niets het credo voor huren in de Noorderstreek. Kies uit 7 typen woningen de woning die je optimaal past en geniet. Pluk de dag, leef nu! Leef Nu is niet voor niets het credo voor huren in de Noorderstreek.

Leef nu

Dichtbij de stad

De Noorderstreek wordt een bijzondere woonwijk in Tilburg, op de grens van het centrum en Tilburg-Noord, op het voormalig Verbuntterrein. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad.

Leef nu

Rust en ruimte

Op nog geen 10 minuten van de levendigheid in het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Een plek om lekker op jezelf te kunnen zijn of juist te genieten met Noorderstrekers onder elkaar.

Leef nu

76 huurwoningen

De 76 vrije sector huurwoningen hebben een oppervlakte van circa 111-117 m2. Elke woning heeft een tuin met schuur. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerhoven en aan de straatzijde. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een volledig ingerichte keuken, voorzien van inbouwapparatuur, en een volledig ingerichte badkamer. De woningen zijn energiezuinig en standaard uitgerust met zonnepanelen.